GeoStruiners

Crossen met de kart, geocachen en meer!

Vanmorgen eerst begonnen met een RPM (lees spinning) lesje om de dag te starten. Het paasweekend staat voor de deur, dus op voorhand even wat calorieën verbranden. Op het programma van vandaag stonden nog een aantal bezigheden. Een nieuwe gps halen bij Waypoint in Moordrecht en de oude inruilen, geocachen en vanzelfsprekend een daarbij behorend autoritje. Crossen met de kart houd gewoon in: met de Matiz Minioncar de snelweg op. Ik kom niet heel vaak de stad uit met het ding, dus een keer de snelweg op kan geen kwaad. Even het karretje flink op zijn staart trappen. Met het kleine ding met weinig power (0.8 liter motortje) heeft het toch wel wat. De A12 derde baan tussen de grote jongens is echt wel leuk!! Go with the banana richting Moordrecht met tuttie achterin.
Na vorig weekend waarin de Garmin eTrex steeds uitviel bij Alex en ik met mijn Oregon met camera rond liep hadden we besloten dat er een 2e Oregon moet komen. Deze zou ik dan gaan halen in Moordrecht. Zo gezegd, zo gedaan. De oudere eTrex kon ingeruild worden.

Ziva moest even in de auto wachten, daarna was het haar beurt. Uiteraard werd het ritje gecombineerd met een wandeling bij ‘t Weegje bij Waddinxveen. Er lag daar nog één cache om op te pikken en Ziva kan daar lekker los. We waren wel net op tijd, 1 april mogen er geen honden meer komen.

De cache was snel gevonden in het leuke gebied. Het zat echt vol met vogels en het is er super mooi. Dat zo dicht bij huis.

Deze keer heb ik het geocachen met Ziva gecombineerd met ook geocachen voor haar, ik had een dummy bij me. Het was lang geleden dat ik met haar had gewerkt, maar ik merkte wel dat ze het erg mist.

Ze heeft de aandacht van mij nodig en bloeit helemaal op als ik weer wat onderneem.Ik heb het haar niet te moeilijk gemaakt, ze moet weer even in komen. Waar ik de geocache heb lopen zoeken heb ik haar konijnen dummy neergegooid.

Ze deed flink haar best en kwam er netjes mee aanzetten. De enthousiasme droop er vanaf. Ik ga het maar weer vaker met haar doen, we worden er immers beide happy van…

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.