GeoStruiners

Cache 10: Heuvellandlijn 1 Station Schin op Geul

Nummer 10 is denk ik de leukste cache tot nu toe!!
Tijdens noodweer code oranje afgegeven door KNMI kreeg ik het na een dag binnen zitten uiteindelijk toch op mijn heupen. Om half 4 MOEST ik naar buiten en MOEST ik de cache hebben. Ik had bedacht om naar het station te lopen zo’n kleine 1,5 km verderop. Dit had ik uitgevogeld met Osmand, het zou een wandelpad moeten zijn.
Samen gingen we tijdens een droog moment op pad. Het wandelpad werd niet aangegeven op mijn Garmin maar uiteindelijk wel gevonden.
Glibberend en glijdend liep dit pad door een weiland met aan weerszijden prikkeldraad.
DSC03343
Bij het station aangekomen was de cache snel gevonden door de hint.
DSC03346
We konden weer aan ons terug reisje beginnen. Deze zorgde voor grote hilariteit!! Tijdens een “vlog” van Lex hebben we verschrikkelijk in een deuk gelegen daar midden in het weiland. Het filmpje spreekt voor zich!

Log: Tijdens knmi code oranje toch nog een mine route uitgestippeld naar deze cache. Een leuk pad gevolgd dat we anders nooit ingeslagen waren en met dit weer ook niet gedaan zouden hebben. Hier ook nog een hilarisch filmje gemaakt dat ons steeds opnieuw aan het lachen maakt.
Dus bedankt voor deze cache! 😀

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.