GeoStruiners

Airsoft Gear & eigen Replica

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6213″ img_size=”large” style=”vc_box_outline” border_color=”blue” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Al het hoognodige hebben we zondag besteld, nu was het wachten op de levering. Dinsdag werd het geleverd, Alex had alles uitgestald op de salontafel. Daar lag hij dan mijn eigen nieuwe replica in de kleuren die ik zo gaaf vind!

Mijn vest en tas zijn helemaal geweldig en op mijn replica had Lex gelijk een scoopje besteld en gelijk gemonteerd.

Het is best moeilijk om het in de tas te laten zitten, het liefst ga ik gelijk aan de slag en aan mijn conditie werken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Maar ik moet vooral rust nemen voor mijn knie, zodat het sneller geneest. Daarna kan ik van god los. Zelfs mijn VOG is aangevraagd voor NABV lid! Als dat binnen is, mag ik er legaal mee schieten. Oké… stiekem los ik af en toe heus wel een schot…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6223″ img_size=”full” style=”vc_box_outline” border_color=”blue” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6212″ img_size=”full” style=”vc_box_outline” border_color=”blue” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bezoek ook onze andere website www.airsoftHQ.nl” color=”chino” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.airsofthq.nl%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.