Aan het werk met Ziva

Tijdens deze break (lees vakantie en even gestopt met rennen en vliegen) ben ik voor de verandering vandaag maar eens lekker met Ziva op pad geweest. Kickbike step mee en GoPro mee om wat te oefenen. En… de konijnen dummy mee, zodat er voor Ziva wat te zoeken valt (letterlijk en figuurlijk). Ik heb me voorgenomen weer wat vaker met haar te oefenen, ze is altijd zo enthousiast en apporteren vind ze heerlijk om te doen! Zelfs als ik maanden niet geoefend heb. In het filmpje is ze zelfs veel te snel, de dummy heb ik veel te gemakkelijk voor haar weggegooid 🙂 Gewoon zonde om niets met haar te doen. Het hoeft niet zo fanatiek, maar net een paar oefeningen per wandeling om haar lekker alert te houden. Heerlijk vind ze het! En ik ook…

Ziva aan het werk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.