GeoStruiners

Inge gaat vertellen

Pfff, sinds kort een bloggende man… wie had dat ooit gedacht. En niet zomaar bloggen, nee bloggen over gevoelens. Dat hij een gevoelsmens is, dat wisten we al J! Praten doet hij ook al steeds meer, maar erover schrijven.. dat is nieuw voor me. Maar ik ben er blij mee. Heel erg blij zelfs en hij schrijft het nog leuk ook. Erg prettig om te lezen.

Hierdoor hoop ik dat ik hem nog beter ga begrijpen, want die bol van hem is nog al eens een dingetje hoor. Heul ingewikkeld en soms niet te doorgronden. J

Maar goed, ik ga eens kijken of ik hetzelfde “terug” kan doen. Ook bloggen over hoe ik me voel, wat ik vind en hoe ik alles ervaar. Mijn realiteit zeg maar. Ja, dat is ook weer wat nieuws, onze realiteit. Dat leert hij op zijn cursus. Super interessant, ik werk daar graag aan mee. Volgens mij scheelt het nu al wat ruzies, of liever gezegd discussies.

Even terug komen op mijn bloggen. Ik doet dat al wel voor openbaar, maar dat zijn meer dagelijkse dingetjes die misschien leuk zijn voor de buitenwereld. Ik deel ze ook op Facebook. Maar over mijn gevoel, daar heb ik het nooit zo over. Ik vind mezelf een prater, maar is dat eigenlijk wel zo? Praat ik nou echt over mijn gevoel, of zeg ik standaard: “alles is goed.”? Mijn schatje heeft ook recht op mijn gedachtes vind ik, immers zijn er geen geheimen. Maar ja, soms ik het gewoon lastig om over sommige dingen te praten of “komt het niet zo uit”. Dus ga ik een poging wagen om het op deze manier te doen.

Ergens moet ik beginnen, maar dat is niet nu gelijk al. Het moet wel een beetje opgebouwd worden. Nee, nee, niet te snel!! Het begin is er, dus wordt vervolgd…

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.