GeoStruiners

1e dag camping Cottesserhoeve

Allebei hebben we wat onrustig geslapen maar wel lekker. We waren gisteren ook honds moe na het opzetten van de tent. En we zijn erg aan deze vakantie toe.
Om 9 uur moesten we beide plassen maar terwijl ik op het wctje zat moest Ziva ook. Ze had hoge nood, dus snel joggiebroek en trui aan om haar uit te laten. Eenmaal terug vond ik het wel een keer lekker om met koffie in bed terug te kruipen. Echt heerlijk relax, samen lekker babbelend wat luieren.

Rond een uur of 10 vonden we het een mooie tijd. Om ons heen was de hele camping al ontwaakt. Het was niet zo mooi weer maar wel droog. We hadden bedacht om op de fiets boodschappen te gaan doen. Een ritje van 9 kilometer en regenkleding mee voor de zekerheid. De rit had wat klimmetjes maar onze fietsen vinden dat prima, ze kunnen dat makkelijk aan dus wij ook. Hier en daar op ‘eco’ voor workout. Eenmaal terug uit de supermarkt regende het en het hield zelfs op met zachtjes regenen. Het kwam met bakken uit de hemel! Zelf onze regenjassen en regenschoenen hielden ons niet droog. Doorweekt maar lachend kwamen we terug. Alles moest wel aan het wasrekje om te drogen.

Heerlijk konden we bijkomen met een goulash soepje en een half pita broodje van gisteren. En nu zitten we lekker te chillen en vullen we onze dag met niks. Heerlijk!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.